oferte pizza oradea di luca
PREPARATE
Sosuri Oradea DiLuca
Bauturi Oradea DiLuca


oferte pizza oradea di luca

PREPARATE

pizza oradea di luca

sandwich oradea di luca

Salate Oradea DiLuca

cheesecake oradea di luca

Sosuri Oradea DiLuca

Bauturi Oradea DiLuca
 

PROGRAM RIDICARI

Luni - Sambata 10:45 - 22:45
Duminica: 12:00 - 22:45
Oradea, Odobescu 1/A

 

 
 

 

Comanda Pizza, Sandwich, Salate & alte preparate special pregatite pentru tine.
Scrie-ne in formularul de comanda in cat timp doresti sa ridici comanda si te asteptam cu aceasta pregatita, numai buna de savurat!

 

Iti recomandam cu drag

Pizza cu blat subtire si crocant, maturizat 48 de ore, proaspat coapta direct pe vatra intr-un cuptor performant, incins viguros. Peste blatul delicios, crocant, dar care ti se topeste in gura, preparat in stil italienesc, am ales sa punem ingrediente romanesti de calitate: salam banatean, sunca proaspata, carnati de casa deliciosi, legume proaspete si locale. Am ajuns la sosul de rosii, si nu am gasit rival sosului autentic italian. Astfel ca, am descoperit sosul pomodoro, originar din sudul Italiei, care este perfect pentru a tine companie blatului in stil "roman" si a completa gustul retetelor de pizza pe care vi le oferim.

Cel mai important detaliu despre pizza Romana este blatul subtire, crocant, de aceea i se mai spune si "Scrocchiarella" (cea crocanta). Sunt cateva detalii care fac pizza romana usoara si crocanta: uleiul de masline adaugat in timpul malaxarii si hidratarea aluatului care are un procent maxim de 55%. Odata intins, aluatul e acoperit cu sos de rosii, mozzarella si alte ingrediente, alese cu atentie de catre pizzar. Si nu in ultimul rand, ea este coapta mai mult timp in cuptor decat celalalte tipuri de pizza.


 

Mancare asa cum ne place noua, cu drag pentru tine!

 

Call Now Button

Privacy Policy Settings

ss ss
ss